Volvo XC40 Recharge trillingen

Volvo XC40 Recharge trillingen

Volvo XC40 Recharge trillingen

De Volvo XC40 Recharge creëert vermoeiende trillingen in stoel en stuur, dit is de reden waarom de eigenaar ons heeft benaderd voor een onafhankelijk oordeel. 

De betreffende klant heeft een jaar geleden de auto nieuw gekocht en merkt vanaf dat moment dat de auto tussen 80 en 130 km/uur soms ineens spontaan begint te trillen en dan vrijwel continu storend aanwezig blijft. Dit is aldus hem waarneembaar vanuit het stuur en de zitting. 

Aangezien de eigenaar ervaart dat de betreffende dealer zijn oordeel niet serieus neemt en zij tot dusver niet met een oplossing lijken te kunnen komen is Autodiagnose Twente benaderd om na te gaan of de betreffende trillingen acceptabel zijn of dat het mogelijk duidt op een defect, afwijking dan wel kwaliteitsprobleem. 

Autodiagnose Twente beschikt over de noodzakelijke competenties en apparatuur om comfort- en rijgedrag gerelateerde klachten binnen de Automotive sector objectief te kunnen beoordelen, analyseren en de oorzaak kunnen herleiden. Regelmatig voeren wij dit soort trillingsanalyses uit als onafhankelijke deskundige om bij te staan bij desbetreffende klachten. 

In dit geval is er naar aanleiding van de bevindingen een technisch rapport opgesteld, waar aan de hand van de gemeten data is geoordeeld. 

Bent u zelf ook eigenaar van een betreffende (X)C40 en ervaart u ook trillingsklachten die maar niet opgelost lijken te kunnen worden, benader ons dan voor de mogelijkheden.