Over ons

Oprichter Stephen Heemink is in 2009 afgestudeerd als Automotive Test Engineer aan de HTS Autotechniek. Gedurende deze periode heeft hij zich vanuit verschillende engineeringsaspecten gericht op driveability, auto-elektronica, mechatronica en het programmeren en kalibreren van motormanagement systemen volgens OEM specificaties.

Door als OEM Prototype Test Engineer meetmethodes en data-analyses te hebben uitgevoerd, zijn er methodieken eigengemaakt om data te interpreteren en een gedegen Root Cause Analysis toe te passen.   

Tijdens een vervolgproject door middel van Reverse Engineering van OBD voertuigdata in after-market toepassingen het mede mogelijk gemaakt om een waarde oordeel te stellen in de toepassing van voertuigdata-registratie voor Ongeval Analyse.

Gedurende deze periode bemerkt dat de competenties op het gebied van auto-elektronica en mechatronica tussen Automotive Engineers en Autotechnici dermate uiteen komen te liggen, dat het in de aftermarket sector een uitdaging zal gaan worden om de snelle technologische ontwikkelingen in deze sector bij te blijven en in staat te blijven om hier gedegen analyses op uit te voeren.