Achtergrond...

Autodiagnose Twente is in 2019 opgericht door Stephen Heemink, dit naast zijn dienstverband in loondienst. De drive achter het starten van deze onderneming is het kunnen ondersteunen in de toenemende marktvraag naar hedendaagse autotechnische expertise en hiermee in de schaarste van vakkundig personeel voorzien.

Autodiagnose Twente onderscheid zich in de markt door niet als individuele speler maar als partner voor bedrijven en particulieren op te treden. Dit wordt bereikt door ons te richten op de expertise waar de kracht ligt; het analyseren en diagnosticeren van autotechnische vraagstukken.

Aan de hand van een gedegen adviesrapport wordt u als klant ondersteund en geadviseerd wat betreft de staat van het voertuig en in het geval van storingen, hoe deze verholpen dienen te worden.

U als autotechnici wordt hierdoor in staat gesteld om zich te kunnen blijven richten op hetgeen waar uw kracht ligt; het vakkundig uitvoeren van reguliere werkzaamheden en daarmee de reparatie achter deze storing. Een belangrijk aspect hierbij is; u blijft hiermee uw klanten bedienen, maar verstoring van planning in uw werkplaats, investering en omzetverlies worden tot een minimum beperkt.

Voor particuliere klanten kan Autodiagnose Twente optreden als autotechnisch expert. Dit indien een Second Opinion gewenst is wanneer een reparatievoorstel door derde partij niet naar verwachting is.

Autodiagnose Twente, uw partner bij autotechnische storingen staat graag voor u klaar!