Volvo V70 R AWD trilt en dreunt op snelheid

Volvo V70 R AWD trilt en dreunt op snelheid

Volvo V70 R AWD trilt en dreunt op snelheid

De Volvo V70 R AWD trilt en dreunt op snelheid, voornamelijk tussen 80 km/uur en 130 km/uur, dit is de reden dat de eigenaar van deze auto contact opnam met Autodiagnose Twente.

De auto was door hem en de vorige eigenaar reeds voorzien van een hele lijst aan onderdelen om de klacht te verhelpen, wat uiteindelijk vrijwel geen verschil heeft gebracht. 

Voor de eigenaar was deze trillingsanalyse de laatste poging om het probleem te verhelpen, anders zou de auto worden verkocht. 

Wij hebben de auto uitgerust met onze apparatuur en hebben testritten uitgevoerd op de snelheden waar de klachten werden ervaren. 

Naderhand is deze data beoordeeld en op basis van de bevindingen zijn aanvullende metingen gedaan tijdens nieuwe testritten. 

Ondanks dat er visueel geen defecten te constateren waren, is er door Autodiagnose Twente geconstateerd dat een drietal onderdelen vervangen dienden te worden om het rijcomfort wederom naar behoren te krijgen. 

De eigenaar heeft deze onderdelen vervangen en ons laten weten zeer blij te zijn met het verkregen resultaat. De rijbeleving en het rijcomfort is volledig naar wens en als nooit te voren!

Hier doen we het voor!

Ervaart u ook een rijcomfort gerelateerde klacht bij uw auto, in is dit naar uw mening niet naar behoren? Leg dit dan gerust voor ons voor.

Autodiagnose Twente beschikt over de kennis en apparatuur om comfort en rijgedrag gerelateerde problemen binnen de automotive sector te analyseren. 

Wij kunnen gerust stellen dat wij binnen deze expertise de specialist zijn binnen Nederland. 

Benader ons vrijblijvend voor meer informatie.