Volvo V40 T4 trilt oncomfortabel tijdens accelereren

Volvo V40 T4 trilt oncomfortabel tijdens accelereren

Volvo V40 T4 trilt oncomfortabel tijdens accelereren

Volvo V40 T4 trilt oncomfortabel tijdens accelereren, dit is de klacht die de eigenaar aan de betreffende Volvo-dealer heeft voorgelegd tijdens de garantieperiode. 

De klacht deed zich aldus hem voornamelijk voor zodra er vanuit een bepaalde snelheid geleidelijk werd geaccelereerd. 

De dealer erkende wel wat hij ervaarde, maar kan dit niet relateren aan een probleem of een defect component.

Om die reden zijn de dealer en de klant overeengekomen om dit te laten beoordelen door een onafhankelijke expert, wie kan oordelen of dit afwijkend is en zo ja waardoor dit wordt veroorzaakt en verholpen kan worden. 

Autodiagnose Twente heeft hierin kunnen ondersteunen door een objectieve meting uit te voeren met de auto van de klant als een identieke auto die bij de dealer in voorraad stond. 

Vanuit de verkregen data kon worden herleidt dat de auto van de eigenaar daadwerkelijk een afwijking bezit binnen het spectrum.

Om die reden is de betreffende auto aanvullend beoordeeld en kon door aanvullende trillingsanalyse het betreffende component worden achterhaald. 

Dit is in combinatie met het reguliere onderhoud door de dealer vervangen, waarna de eigenaar de klacht niet meer ervaarde. 

Hiermee hebben wij een mooie rol kunnen vervullen in dit geschil, waardoor uiteindelijk beide partijen naar volle tevredenheid zijn voorzien van onze service. 

Ervaart u ook een soortgelijke situatie, leg uw situatie dan vrijblijvend aan ons voor, om na te gaan wat we voor u kunnen betekenen.