Volvo S60 T6 AWD trillingen in stoel en stuur

Volvo S60 T6 AWD trilt in stoel

Volvo S60 T6 AWD trillingen in stoel en stuur

De Volvo S60 T6 AWD creëert vermoeiende trillingen in stoel en stuur, dit is de reden waarom de Volvo-specialist de auto maar niet verkocht krijgt. 

Zelf ervaren zij de trillingen ook, maar hebben al de nodige onderdelen vervangen, maar krijgen het probleem niet opgelost. 

Om te voorkomen dat er meer onnodige kosten worden gemaakt, hebben zij Autodiagnose Twente gevraagd om dit te beoordelen en een adviesrapport te overhandigen om dit alsnog te verhelpen. 

Uiteraard kunnen wij hen hierbij ondersteunen en hebben daarom deze auto beoordeeld via onze gebruikelijke werkwijze bij comfort gerelateerde storingen. 

Hieruit is gebleken dat er twee afzonderlijke bronnen een enorme afbreuk doen aan de kwaliteitsbeleving van de auto tijdens het rijden. 

Ondanks dat er geen visuele defecten konden worden geconstateerd, hebben wij kunnen constateren dat deze wel degelijk de oorzaak waren van de trillingen en vervangen dienden te worden. 

De reparatie is uitgevoerd zoals afgestemd en het resultaat is naar behoren. Het bedrijf heeft ons laten weten dat de auto inmiddels een tevreden eigenaar heeft gekregen. 

Ook hier hebben we door onze specifieke expertise een mooie bijdrage kunnen leveren aan een zakelijke klant binnen de automotive sector.

Autodiagnose Twente beschikt over de noodzakelijke competenties en apparatuur om comfort- en rijgedrag gerelateerde klachten binnen de automotive sector te analyseren. 

Wij kunnen gerust stellen dat wij binnen deze expertise de specialist zijn binnen Nederland. 

Heeft u ook een auto staan waarmee u zich geen raad weet, benader ons dan voor meer informatie.