Volkswagen Golf 1.4 TSI cabrio trilt en dreunt oncomfortabel rond 100 km/uur

Volkswagen Golf 1.4 TSI cabrio - trilt oncomfortabel

Volkswagen Golf 1.4 TSI cabrio trilt en dreunt oncomfortabel rond 100 km/uur

De Volkswagen Golf 1.4 TSI cabrio trilt en dreunt oncomfortabel rond 100 km/uur, dit is de klacht waarmee de eigenaar ons benaderde.

De klacht deed zich voornamelijk voor bij het rijden rond 100 km/uur op constante snelheid en bij versnellen vanuit deze snelheid.

De auto is al enige tijd in het bezit van de huidige eigenaar, maar de laatste tijd is de klacht steeds duidelijker aanwezig. 

Alvorens dit aan Autodiagnose Twente is voorgelegd, is de set wielen al verwisseld door zijn eigen garage en is de koppeling en het vliegwiel elders al vervangen. Helaas hebben deze reparaties er niet toe geleidt dat de klacht is verholpen of verminderd. 

De eigenaar kwam niet uit de nabije omgeving maar had ons via internet gevonden en ons op basis van eerdere reviews benaderd. 

De auto werd gedurende de afgestemde dagen door ons beoordeeld, waarna wij door het uitvoeren van een trillingsanalyse de oorzaak hebben kunnen achterhalen en betreffende onderdeel hebben vervangen met een stille en comfortabele auto tot gevolg!

Ook in dit geval kon door door het tijdig achterhalen en verhelpen van het defect de gevolgschade beperkt gehouden worden. 

Regelmatig zien wij situaties voorbij komen waarbij trillingen al voor langere periode zijn genegeerd, waardoor hoge gevolgschade is ontstaan, terwijl dit door tijdige juist diagnose in een eerder stadium beperkt had kunnen blijven. 

Daarbij ons advies: een oncomfortabele trilling duidt op een defect, negeer dit niet, maar laat het door een specialist beoordelen.

Autodiagnose Twente beschikt over de noodzakelijke competenties en apparatuur om comfort en rijgedrag gerelateerde problemen binnen de automotive sector te analyseren. 

Wij kunnen gerust stellen dat wij binnen deze expertise de specialist zijn binnen Nederland. 

Benader ons vrijblijvend voor meer informatie.