Mini Cooper S trilt in stuur tijdens accelereren

Mini cooper S F55 trilt tijdens accelereren

Mini Cooper S trilt in stuur

De Mini Cooper S trilt in stuur tijdens accelereren, dit was de omschreven klacht van de eigenaar. Deze situatie werd aan ons voorgelegd door de garage wie eerder de auto had afgeleverd. Aangezien zij de oorzaak hiervan niet konden achterhalen, werd Autodiagnose Twente benaderd om dit te beoordelen. 

Voorafgaand hieraan waren de meest voor de hand liggende onderdelen elders al vervangen en bleek niet het gewenste resultaat op te leveren, waardoor inmiddels al aanzienlijke kosten waren gemaakt zonder dat het enige verbetering bracht. 

Autodiagnose Twente heeft daarom een gerichte trillingsanalyse uitgevoerd met de nadruk op de situatie en omstandigheden waarbij de klacht door de eigenaar werd opgemerkt. Aan de hand van dit onderzoek werd het defecte onderdeel in kaart gebracht. 

De garage was hierdoor in staat om doelgericht het betreffende onderdeel te vervangen zoals door ons werd geadviseerd in het adviesrapport. 

Het eindresultaat is een stille en comfortabele auto, volledig naar verwachting van de eigenaar! 

Ervaart u ook een oncomfortabel rijgedrag en is dit naar uw mening niet naar behoren, benader ons dan en leg uw situatie vrijblijvend aan ons voor.