Mercedes-Benz V250 schudt en trilt rond 90 km/uur

Mercedes Benz V250 BlueTec schudt

Mercedes-Benz V250 schudt en trilt rond 90 km/uur

Deze Mercedes-Benz V250 schudt en trilt rond 90 km/uur, waarbij het rijcomfort bij deze snelheid als oncomfortabel wordt ervaren.  

De klacht doet zich tevens in toenemende mate voor zodra er wordt versneld of vertraagd vanuit deze snelheid. 

Hiernaast was er tevens een storende rammel/ratel waarneembaar in het interieur en tijdens het rijden over oneffenheden was er een bonkend geluid waarneembaar in het interieur.

De auto is in onderhoud bij de dealer, waar al de nodige onderdelen zijn vervangen om het probleem te verhelpen, helaas zonder succes. 

bij Autodiagnose Twente is de klant voor dit soort klachten aan het juiste adres. 

Wij hebben dan ook alle klachten door middel van geluids- en trillingsanalyse kunnen achterhalen en op basis hiervan de onderdelen kunnen specificeren welke vervangen dienden te worden.

Dit reparatieadvies is overhandigd aan de eigenaar, wie het weer heeft voorgelegd aan de betreffende Mercedes-Benz Dealer. 

Ondanks dat zij zich niet konden vinden in het advies van Autodiagnose Twente, zijn zij uiteindelijk in opdracht van de eigenaar overgegaan tot vervangen van deze onderdelen.

Het resultaat was boven verwachting van de eigenaar en volledig naar wens. 

Ook in deze casus blijkt dat de competenties binnen Autodiagnose Twente niet onderdoen voor deze van de Dealer, en misschien deze wel overtreffen zoals onder andere na deze casus is gebleken. 

Autodiagnose Twente beschikt over de noodzakelijke competenties en apparatuur om comfort en rijgedrag gerelateerde problemen binnen de automotive sector te analyseren. 

Wij kunnen gerust stellen dat wij binnen deze expertise de specialist zijn binnen Nederland. 

Benader ons vrijblijvend voor meer informatie.