Lexus IS 250 oncomfortabel vanwege overmatig geluid

Lexus IS 250 - brommen dreunen

Lexus IS 250 oncomfortabel vanwege overmatig geluid

De Lexus IS 250 is oncomfortabel vanwege het storende geluid vanuit de aandrijflijn. Autodiagnose Twente heeft de oorzaak achterhaald. De auto rijdt oncomfortabel vanwege een storend brommend en dreunend geluid, dit is de reden waarom de eigenaar van deze auto contact opnam met Autodiagnose Twente. Het probleem is zich geleidelijk aan gaan ontwikkelen sinds er over een obstakel was gereden. 

De uitdaging die de eigenaar had was dat er tot dusver geen aanspraak gedaan kon worden op de betreffende verzekeringsmaatschappij, aangezien de omvang van de schade niet bekend was en daardoor de relatie met de eerdere aanrijding niet kon worden aangetoond.  

Om deze reden is door ons een geluids- en trillingsanalyse uitgevoerd, waarbij in eerste instantie de klachten in kaart zijn gebracht. Door middel van aanvullende metingen zijn de bronnen van de betreffende klacht achterhaald en is de mogelijke relatie met de aanrijding zoals omschreven aangetoond.

De bevindingen en reparatieadvies zoals opgenomen in het opgestelde adviesrapport is voorgelegd aan de betreffende verzekeringsmaatschappij. Na akkoord vanuit hen is de reparatie uitgevoerd door de Lexus dealer met een stille comfortabele auto als resultaat!

In deze opdracht heeft Autodiagnose Twente bijgedragen als onafhankelijke deskundige, waar een vakkundig oordeel en doelgericht reparatieadvies is uitgebracht.    

Bent u ook opzoek naar een onafhankelijk deskundige binnen de automotive sector, of is het rijcomfort van uw auto naar uw mening niet naar behoren, benader ons dan en leg uw situatie vrijblijvend aan ons voor.