Hyundai Tucson 1.6 T-GDI HEV trilt tijdens rijden

Hyundai Tucson 1.6 T-GDI HEV trilt tijdens rijden

Hyundai Tucson 1.6 T-GDI HEV trilt tijdens rijden

De Hyundai Tucson 1.6 T-GDI HEV trilt tijdens rijden, dit voornamelijk op de snelweg tussen 100 en 130 km/uur, waarbij de klacht zich ook voordoet in hybride modus. 

De eigenaar van de auto heeft dit sinds aanschaf van de auto opgemerkt, maar helaas kon de betreffende verkopende partij hier uiteindelijk niets meer in betekenen. 

De eigenaar dit daarom voorgelegd aan Autodiagnose Twente om te oordelen of het huidige rijcomfort naar behoren is, en indien dit niet het geval is, wat er moet gebeuren om dit weer naar wens te krijgen. 

Wij zijn de analyse gestart met een basisonderzoek om aan te kunnen tonen of hiervan sprake was, hieruit objectief kunnen oordelen dat daadwerkelijk sprake is van een verhoogde mate van trillingsintensiteit wat het rijcomfort nadelig beïnvloedt. 

In overleg met de verkopende partij zijn wij overgegaan tot aanvullende metingen om de oorzaak hiervan te achterhalen en een reparatieadvies te kunnen overhandigen.

Vanuit deze analyse is de oorzaak van de trillingen door ons achterhaald en hebben wij het adviesrapport opgesteld en overgedragen.

De klant heeft ons laten blijken dat de auto inmiddels volledig naar wens rijdt.

Hierdoor hebben wij tevens de verkopende partij kunnen ontlasten, het vervangen van onnodige onderdelen of werkplaatsuren is hen bespaard gebleven.

Wenst u ook ondersteuning bij een rijcomfort gerelateerde klacht, benader ons dan voor deze technische expertise.