BMW 620D GT trilt schudt en dreunt

BMW 620D Gran Turismo schudt en dreunt

BMW 620D GT trilt schudt en dreunt

De BMW 620D GT trilt schudt en dreunt tijdens het rijden op snelheid, wat door de recente eigenaar wordt opgemerkt als zeer oncomfortabel.

Het garagebedrijf wie deze auto heeft afgeleverd en nog onder garantie valt kon zelf niet oordelen waardoor dit werd veroorzaakt.

Om te voorkomen dat er er hoge kosten gemaakt worden door maar lukraak onderdelen te gaan vervangen, nemen zijn contact op met de specialist bij rijcomfort gerelateerde klachten: Autodiagnose Twente

Wij hebben de klacht beoordeeld door middel van onze gebruikelijke werkwijze, waarbij we de auto voorzien van diverse sensoren om de klacht te kunnen interpreteren. 

Aan de hand van de data hebben wij de bron van het schudden en dreunen kunnen achterhalen, wat in dit geval meerdere oorzaken had die elkaar onder bepaalde rijomstandigheden versterkten. 

Door middel hiervan hebben wij doelgericht kunnen oordelen waardoor de klacht werd veroorzaakt en op basis hiervan een adviesrapport opgesteld. 

De betreffende garage heeft hierdoor slechts beperkte aanvullende kosten gemaakt en een gerichte reparatie kunnen uitvoeren.

Het resultaat was naar behoren, waarbij het schudden en dreunen was verdwenen. 

Ook hier hebben wij als partner kunnen optreden om bedrijven te ondersteunen bij deze specifieke klachten. Hierdoor hebben zij naar alle tevredenheid van de eigenaar van de auto het probleem verholpen. 

 

Autodiagnose Twente beschikt over de noodzakelijke competenties en apparatuur om comfort en rijgedrag gerelateerde klachten binnen de automotive sector te analyseren. 

Wij kunnen gerust stellen dat wij binnen deze expertise de specialist zijn binnen Nederland. 

Benader ons vrijblijvend voor meer informatie.