BMW 530i Touring ongewenste trillingen bij diverse snelheden

BMW 530i Touring ongewenste trillingen bij diverse snelheden

De BMW 530i Touring heeft ongewenste trillingen bij diverse snelheden, dit was de omschreven klacht van de eigenaar. Naarmate de snelheid verder werd verhoogd, nam het rijcomfort verder af. De auto was recentelijk afgeleverd en verkopende partij bleek uiteindelijk niet in staat de oorzaak hiervan te achterhalen. Op voorstel van de eigenaar werd Autodiagnose Twente benaderd om dit te beoordelen. 

Voorafgaand hieraan was de auto al door de verkopende partij voorzien van een nieuwe set banden en is met een andere set wielen geprobeerd of het resultaat verbeterde, dit bleek niet het geval. Om te voorkomen dat er meer onnodige kosten werden gemaakt, werden wij ingeschakeld

Autodiagnose Twente heeft daarom een gerichte trillingsanalyse uitgevoerd met de nadruk op de situatie en omstandigheden waarbij de klacht door de eigenaar werd opgemerkt. Aan de hand van dit onderzoek werd de oorzaak in kaart gebracht. 

De garage was hierdoor in staat om doelgericht het betreffende onderdeel te vervangen zoals door ons werd geadviseerd in het adviesrapport. 

Het eindresultaat is een comfortabel rijdende auto, zoals van een auto uit dit segment mag worden verwacht. 

Ervaart u ook een oncomfortabel rijgedrag en is dit naar uw mening niet naar behoren, benader ons dan en leg uw situatie vrijblijvend aan ons voor.