Audi R8 trilt bij hoge snelheid

Audi R8 trilt bij hoge snelheid

Audi R8 trilt bij hoge snelheid

De Audi R8 trilt bij hoge snelheid, dit is de reden dat de verkopende partij van deze exclusieve auto ons benaderde. 

Naar mate de snelheid verder wordt verhoogd, ontwikkelt zich na enige tijd rijden een trilling welke voornamelijk waarneembaar is vanuit de zitting. Op een snelweg zonder al te veel oneffenheden is het storend waarneembaar, aldus de verkoper. 

Om te voorkomen dat er onnodig onderdelen werden vervangen heeft onze klant de klacht aan ons voorgelegd, aangezien zij al eerdere positieve ervaringen met ons hadden. Zij weten inmiddels dat wij het door middel van een trillingsanalyse dit soort klachten kunnen beoordelen.

Na een eerste voertuigscan is de auto uitgerust met onze meetapparatuur en zijn er testritten gereden op de snelheden en omstandigheden waarbij de klant de klacht opmerkte. 

Naderhand is door ons de verkregen data geanalyseerd en hebben wij op basis daarvan aanvullende metingen verricht. 

Zo doende hebben wij de oorzaak van de trillingen eenduidig kunnen achterhalen en kunnen herleiden wat de betreffende onderdelen zijn die vervangen dienden te worden. In dit geval ging het om één oorzaak, wat als gevolg daarvan twee aanvullende onderdelen had aangetast. 

Het reparatieadvies waarin deze drie onderdelen zijn opgenomen is overhandigd aan onze klant, waarmee zij de reparatie hebben laten uitvoeren door een erkende partij. Wat tevens volledig succesvol bleekt te zijn. 

Ook hier hebben we door onze specifieke expertise een mooie bijdrage kunnen leveren aan een zakelijke klant binnen de automotive sector.

Autodiagnose Twente beschikt over de noodzakelijke competenties en apparatuur om comfort- en rijgedrag gerelateerde klachten binnen de automotive sector te analyseren. 

Wij kunnen gerust stellen dat wij binnen deze expertise de specialist zijn binnen Nederland. 

Heeft u ook een auto staan waarmee u zich geen raad weet, benader ons dan voor meer informatie.