Audi A3 Sportback 1.5 TFSI trilt in stuur tijdens optrekken

Audi A3 Sportback 1.5 TFSI trilt in stuur tijdens optrekken

De Audi A3 Sportback 1.5 TFSI trilt in stuur tijdens optrekken, dit doet zich aldus de eigenaar voornamelijk voor vanaf 100 km/uur.

De auto is elders al voorzien van de nodige onderdelen om dit probleem te verhelpen, maar zonder succes.

Om te voorkomen dat er meer onnodige kosten worden gemaakt, heeft de betreffende garage Autodiagnose Twente gevraagd om dit te beoordelen en een adviesrapport te overhandigen om dit alsnog te verhelpen. 

Uiteraard kunnen wij hen hierbij ondersteunen en hebben daarom deze auto beoordeeld via onze gebruikelijke werkwijze bij comfort gerelateerde storingen. 

Hieruit is gebleken dat er twee afzonderlijke bronnen verantwoordelijk zijn voor de veroorzaakte trillingen in het stuur tijdens accelereren. 

Ondanks dat er geen visuele defecten konden worden geconstateerd, hebben wij kunnen constateren dat deze wel degelijk de oorzaak waren van de trillingen en vervangen dienden te worden. 

De reparatie is uitgevoerd zoals afgestemd en het resultaat is naar behoren. Het bedrijf heeft ons laten weten dat de eigenaar volledig tevreden is met het bereikte resultaat. e

Ook hier hebben we door onze specifieke expertise een mooie bijdrage kunnen leveren aan een zakelijke klant binnen de automotive sector.

Autodiagnose Twente beschikt over de noodzakelijke competenties en apparatuur om comfort- en rijgedrag gerelateerde klachten binnen de automotive sector te analyseren. 

Wij kunnen gerust stellen dat wij binnen deze expertise de specialist zijn binnen Nederland. 

Heeft u ook een auto staan waarmee u zich geen raad weet, benader ons dan voor meer informatie.