Alfa Romeo MiTo trilt oncomfortabel tijdens rijden

Alfa Romeo MiTo trilt oncomfortabel tijdens rijden

De eigenaar van deze Alfa Romeo MiTo ervaart al sinds de aankoop van de auto dat deze op snelheid oncomfortabel trilt in de stoel en trilt in het stuur. Dit voornamelijk tijdens het rijden op constante snelheid en het meest storend tot 80 km/uur.

Voordat de auto bij Autodiagnose Twente werd aangeboden is deze klacht vanuit de verkopende partij voorgelegd aan een universeel garagebedrijf. Zij hebben de wielen opnieuw gebalanceerd en dit uiteindelijk beoordeeld als acceptabel gezien de levensduur en kilometerstand van de auto. 

De klant heeft in overeenstemming met de verkopende partij dit tevens aan ons voorgelegd om hier onafhankelijk in te oordelen.

Aangezien Autodiagnose Twente beschikt over de noodzakelijke competenties en apparatuur om comfort en rijgedrag gerelateerde problemen te analyseren, kunnen wij objectief oordelen of betreffende klacht acceptabel is. 

In dit geval was de mate van trillingen aanzienlijk verhoogd, waardoor wij in opdracht van de verkopende partij zijn overgegaan tot het achterhalen van de oorzaak van dit probleem. 

Wij hebben een adviesrapport opgesteld, waarna de reparatie vanuit de opdrachtgever doelgericht en met succes is uitgevoerd. 

Wij kunnen gerust stellen dat wij binnen deze expertise de specialist zijn binnen Nederland. 

Benader ons vrijblijvend voor meer informatie.