Werkwijze...

Iedere analyse bij Autodiagnose Twente start met een uitgebreide intake met u als klant. Onder het genot van een goede kop koffie of thee nemen we uw bevindingen en de omstandigheden door. Dit wordt naderhand door een proefrit vervolgd om de klacht te reproduceren en de ervaringen af te stemmen. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend, indien u overtuigd bent dat u met uw klacht bij Autodiagnose Twente in goede handen bent, zal er een afspraak ingepland worden om de diagnose te vervolgen. 

Voor diagnose hanteren wij een vaste prijs voor het basisonderzoek. Naderhand nemen wij hier de tijd voor om dit samen met u op uw gemak door te nemen en toe te lichten hoe we tot bepaalde conclusies zijn gekomen. Tevens wordt u voorzien van een gedegen rapport met bevindingen en onze aanbeveling. 

Mocht een aanvullende of vervolg-analyse noodzakelijk zijn om de fout te achterhalen, dan wordt u hier uiteraard voortijdig van op de hoogte gebracht. Hiervoor wordt een uurtarief gehanteerd en indien de fout niet kan worden achterhaald, wordt er voor deze vervolg-analyse geen kosten doorberekend (No Cure – No Pay).  

Indien gewenst en wanneer noodzakelijk kan een vervolgreparatie door een van onze partners worden uitgevoerd, uiteraard met dezelfde kwaliteitsstandaard en tegen een marktconforme vergoeding. 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om uw situatie aan ons voor te leggen.   

werkwijze autodiagnose twente